Rock News

Nine Inch Nails interpretează, după o decadă, melodia „Starfuckers, Inc.”

Hai să vezi și ce altă melodie veche au interpretat luna trecută, după mai mult de douăzeci de ani.

În turneul actual, Nine Inch Nails pare să readucă în prezent o mulțime de piese pe care nu le-au mai cântat de aproape o veșnicie. După ce în septembrie au cântat „Happiness In Slavery” pentru prima dată din 1995 și până acum (Phoenix), ei au interpretat, după o pauză de 10 ani, și melodia „Starfuckers, Inc.” (Chicago). Filmarea o găsești, ca de obicei, la sfârșitul articolului. Americanii se află acum în turneu pentru a promova albumul lansat vara trecută.

Ultimul material de studio lansat de Nine Inch Nails„Bad Witch”, a creat ceva controverse la apariție din cauză că a fost promovat ca fiind un LP, deși conține numai șase piese care însumează în jur de 30 de minute. 

Având în vedere discrepanța dintre aparență și esență, solistul Trent Reznor a declarat pentru publicația Kerrang! că promovarea discului ca LP a fost o decizie „nu foarte sexy” luată de trupă. „Nu mă gândisem deloc la cum stă treaba cu serviciile de streaming și unde apar materialele noi și, dintr-o dată, mi-am dat seama că EP-urile sunt ascunse printre singleuri și restul chestiilor de la coadă,” a explicat el. „Nu a fost vreo schemă ca să îi păcălim pe oameni,” a mai spus artistul, „am vrut doar ca materialul să nu ajungă la capătul listei. Nu cerem mai mulți bani pe el, așa că de ce s-ar agita cineva?”

„Bad Witch” a fost lansat în luna iunie a anului curent și marchează sfârșitul trilogiei din care fac parte „Not The Actual Events” (2016) și „Add Violence” (2017).

Foto: Facebook