Rock News

Paul Mazurkiewicz vorbește despre discurile sale preferate lansate de Cannibal Corpse în cei 30 de ani de carieră

Deși îi este foarte greu să nu le înșire pe toate, toboșarul reușește să se limiteze la patru materiale discografice.

Paul Mazurkiewicz a vorbit cu cei de la Rauta, o publicație online finlandeză, despre secretul succesului formației sale, Cannibal Corpse, și despre albumul său preferat lansat de americani.

Sunt multe moduri în care îi poți defini pe veteranii americani, dar noi alegem o singură expresie de data asta: de neoprit. Ei au ajuns deja la paisprezece albume lansate pe piață, iar piesele sunt brutale și extrem de complexe. Cu fiecare album, băieții încearcă să își depășească limitele și ridice standardele muzicii pe care o creează.

„Cred că facem exact ceea ce făceam încă din prima zi, doar că devenim din ce în ce mai buni pe măsură ce avansăm,” motivează Paul succesul obținut de trupă timp de trei decade. „Devenim compozitori și muzicieni mai buni. Poate este vorba, pur și simplu, despre experiență, cu trecerea anilor mai capeți și înțelepciune. Am auzit asta de la multe persoane când am lansat Red Before Black, că este cel mai bun material al nostru de până acum – și chiar este”.

„Îmi este greu să aleg un disc preferat pentru că sunt mândru de toate,” completează toboșarul. „Cel mai special album este întotdeauna primul lansat,” spune el. După „Eaten Back To Life” (1990), Mazurkiewicz menționează și „The Bleeding” (1994), „Kill” (2006) și „Torture” (2012), adăugând că în stilul ăsta probabil va ajunge să menționeze toată discografia Cannibal VCorpse.

Cel mai recent album Cannibal Corpse„Red Before Black”, a fost lansat pe 3 noiembrie 2017, acum exact un an, prin intermediul casei de discuri Metal Blade Records. Acesta a fost înregistrat la studiourile Mana, din Florida, alături de producătorul Erik Rutan (Soilent GreenBelphegorHate Eternal).

Foto: Facebook