Rock News

Tom Morello spune că mai există piese incredibile Audioslave încă nelansate

Deși nu există mult material și nu avem o dată concretă de lansare, măcar avem speranța că vom auzi piese noi la care a contribuit Chris Cornell.

Conform cântărețului Tom Morello, Audioslave, fosta sa formație, mai are câteva melodii nelansate care vor ajunge la urechile fanilor la un moment dat. Într-un interviu oferit celor de la Kerrang!, solistul a declarat că „Nu este mult, dar există material încă nelansat de la Audioslave, ceea ce este foarte mișto. Va apărea pe piață la un moment dat, însă nu am idee când,” a continuat el.

Anul trecut, Morello chiar spunea, conform Blabbermouth, că a vorbit cu regretatul cântăreț Chris Cornell despre materialul care încă nu a văzut lumina zilei. „Este foarte trist,” spunea chitaristul. „Plănuiam să susținem mai multe concerte Audioslave și să lansăm materialul acela, apoi să facem ceva împreună într-un viitor nu foarte îndepărtat la momentul respectiv”.

Chris Cornell și Tom Morello au colaborat în cadrul proiectului Audioslave timp de cinci ani, între anii 2002 și 2007, timp în care au înregistrat trei albume de studio și unul live.

Foto: Facebook