Rock News

Nirvana explică dacă vom avea o reuniune sau un turneu

Membrii Nirvana, Dave Grohl și Krist Novoselic, au fost intervievați în noul număr al revistei Kerrang! care i-a avut pe prima pagină cu titlul: "Nirvana Reunited". În timp ce revista sugerează că trupa se va întoarce, Grohl și Novoselic au părut deschiși unor posibile concerte viitoare, dar numai în anumite condiții și având grijă că totul să nu se transforme într-un "circ".

Dave Grohl a sugerat că mai multe apariții de genul celei de la Festivalul Cal Jam sunt posibile, însă Grohl și Novoselic nu par să aibă vreun turneu de reuniune în vedere.

Dave Grohl: "Este un teritoriu delicat, și nu îl poți trata că pe un alt spectacol. Este foarte complicat și foarte special. În acele momente, când se întâmplă în mod natural cred că este cel mai bine".

Krist Novoselic a spus și el că nu este sigur dacă se va mai întâmpla un alt concert de reuniune de acest gen, dar a lăsat ușa deschisă pentru unele posibilități.

La începutul lui octombrie, la Festivalul Cal Jam, lui Dave Grohl, Krist Novoselic și Pat Smear li s-au alăturat câțiva invitați pentru ceea ce a fost a doua reuniune Nirvana de la destrămarea trupei.

John McCaulay a interpretat “Serve the Servants,” “Scentless Apprentice” și “In Bloom”, apoi Joan Jett a fost invitată pentru partea vocală de pe "Breed", “Smells Like Teen Spirit” și “All Apologies.

Foto: Getty Images/ Guliver.