Rock News

Machine Head lansează videoclipul cu versuri al piesei „Triple Beam”

Acesta este, probabil, unul dintre ultimele videoclipuri pe care formația le va lansa până la schimbările majore ce vor avea loc în componența sa.

Machine Head au lansat videoclipul oficial cu versuri al piesei „Triple Beam”, extrasă de pe cel mai recent disc al lor, „Catharsis”. Acesta a apărut pe piață în luna ianuarie a anului curent prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast.

Americanii au început turneul final la care participă toți membrii actuali în Sacremento, California, joia trecută, însă formația își va schimba componența imediat după încheierea acestuia, Phil Demmel (chitară) și Dave McClain (tobe) părăsind Machine Head.

Aceste vești ne-au fost aduse de solistul formației, într-un clip live de zece minute postat pe pagina oficială de Facebook a Machine Head. Turneul, după spusele sale, va fi tratat ca un omagiu adus muzicii create în această „eră” a trupei.

„Ne-am îndepărtat ca oameni, dar și din punct de vedere muzical,” a motivat cântărețul Robb Flynn decizia celor doi membri care au decis să urmeze o cale separată.

Foto: Facebook