Rock News

Kiss nu pregătește muzică nouă înainte de turneul final

Paul Stanley spune că este puțin probabil că trupa Kiss să lanseze muzică nouă, înainte de turneul de rămas bun.

Paul Stanley a acordat in week-end un interviu programului TV "Rock 'N' Roll Fantasy Camp", unde a fost rugat să dezvăluie fanilor dacă trupa pregătește un material nou, înainte de turneul "One Last Kiss: End Of The Road World Tour".

"Nu, nu cred. Uitați, este diferit acum. Aș putea scrie "Let It Be", însă oamenii tot vor spune: "Este minunat. Acum cânta "Detroit Rock City". Și înțeleg, pentru că atunci când melodiile au o istorie cu tine, sunt ca un instantaneu al unei perioade din viața ta, iar asta nu este ceva ce poate fi inlocuit peste noapte".

El a continuat: "Interesant este faptul că eu cred că "Modern Day Delilah" sau "Hell Or Hallelujah" sunt melodii la fel de bune ca și orice altceva am făcut [pe albumele anterioare], dar înțeleg că oamenii sunt mai conectați cu acele melodii vechi clasice. Înțeleg asta".

Kiss nu a mai lansat un album de la "Monster", din 2012, disc ce a reușit performanță de a vinde 56.000 de exemplare în Statele Unite, în prima sa săptămână de lansare, obțînând locul 3 în topul Billboard 200.

LP-ul anterior al trupei, "Sonic Boom", a deschis prima săptămâna a lansării cu 108.000 de unități vândute în octombrie 2009 și a intrat pe locul 2 în Statele Unite, aceasta fiind cea mai bună performanță Kiss obtinuta vreodată în topul albumelor.

Foto: Getty Images/ Guliver.