Rock News

Tony Iommi este "uimit" că Keith Richards este încă în viață

Fostul chitarist Black Sabbath, Tony Iommi a vorbit cu The Herald despre faptul că iubitorii de muzică rock au pierdut atât de multe dintre legende în ultimii ani.

Întrebat de ce unii muzicieni din generația lui Iommi supraviețuiesc, în timp ce alții nu, chitaristul în vârstă de 70 de ani a răspuns:

"Nu știu. Am văzut atât de mulți prieteni sau oameni din industrie care au luat droguri și altele și au murit de la John Bonham [Led Zeppelin] încoace! John a fost un bun prieten. Am văzut și alți prieteni plecând în mod similar din cauza drogurilor și a abuzului de alcool ".

A continuat: "Te simți singur. Te plictisești în hotel așa că încerci să găsești ceva de făcut să fii în altă parte. Am văzut asta cu Lemmy. A fost simbolul rock-roll-ului. A fost cel pentru care lumânarea a ars la ambele capete tot timpul, dar la un moment dat trebuie să privești realitatea în față și să spui: "Nu mai pot face asta" ... Chiar și cu Keith Richards (de 74 de ani), sunt uimit că încă mai trăiește. Îmi scot pălăria în fața lui".

Foto: Getty Images/ Guliver.