Rock News

Bad Wolves revin cu videoclipul cântecului „No Masters”

Poate succesul primelor două melodii a fost o întâmplare, însă cea de-a treia ne dă certitudinea că americanii sunt pe val.

Americanii de la Bad Wolves au lansat videoclipul oficial al piesei „No Masters”, cea de-a treia extrasă de pe albumul de debut al formației, „Disobey”. Primele două melodii lansate sunt „Hear Me Now” și cover-ul după hitul „Zombie”, al irlandezilor Cranberries.

În luna iunie, Bad Wolves au oferit un cec de $250.000 familiei răposatei soliste CranberriesDolores O’Riordan, invitându-i pe scenă pe copiii solistei, la Gramercy Theatre din New York.

Dolores a murit în aceeași zi în care era planificat să înregistreze partea sa vocală pentru coverul făcut de Bad Wolves, în Londra, în luna ianuarie. După acest eveniment sfâșietor, trupa a lansat coverul în onoarea cântăreței, toate câștigurile obținute în urma acestei lansări fiind promise copiilor lui solistei.

Săptămâna trecută, Bad Wolves au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru a crea un documentar care să ilustreze povestea ce se află în spatele faimei pe care americanii au obținut-o. Până acum, metaliștii au reușit să strângă în jur de $15.000 din cei $65.000 de care ar avea nevoie.

Foto: Facebook