Rock News

Alice Cooper: "Keith Richards este singurul care nu-mi spune Alice"

Alice Cooper a dezvăluit că Keith Richards, chitaristul The Rolling Stones, este singura persoană, alta decât mama lui, care nu-l numește "Alice".

Născut în februarie 1948 cu numele de botez Vincent Damon, legenda rock-ului i-a luat numele de scena Alice Cooper în 1975.

Într-un interviu pentru Syracuse.com, Alice Cooper a fost întrebat dacă există cineva care îl numește încă dupa numele său, Vincent.

"Mama mea (Ella Mae Furnier) mă numește Vince. Cealalta persoană care mă numește Vince este Keith Richards", a dezvaluit Alice Cooper.

Întrebat dacă mai este si altcineva decat Keith Richards, Alice Cooper a răspuns cu umor: "El este singurul, da. Groucho Marx mi-ar spune Coop".

În continuarea interviului, Alice Cooper a spus inca o data ca secretul din spatele longevității sale este dorinta continua de a deveni mai bun.

"Cred cu adevărat ca acest lucru este al oricărui artist. Dacă crezi că ai făcut cel mai bun album, dacă crezi că ai scris cea mai bună melodie, atunci ar trebui să renunți. Eu mereu cred că următorul album, următorul cântec, următorul spectacol va fi cel mai bun pe care l-am făcut vreodată".

Foto: Getty Images/ Guliver.