Rock News

Nancy Wilson vorbește de un turneu de reuniune Heart

Nancy Wilson spune că sunt șanse bune pentru un turneu de reuniune Heart în 2019 într-un interviu recent acordat podcastului "Let There Be Talk".

Nancy și sora ei, cântăreața Ann Wilson, au avut o dispută în 2016, datorată unui incident în care soțul lui Ann, Dean Wetter, a fost arestat și condamnat pentru comportament violent împotriva unuia dintre fiii lui Nancy, la unul dintre concertele Heart din Seattle. De atunci, Heart s-a destrămat.

Nancy Wilson a a dezvăluit acum în cadrul podcastului "Let There Be Talk" că a reluat legătură cu sora ei, iar discuțiile sunt în curs de desfășurare cu privire la o posibilă revenire anul viitor.

"Trebuie să spun că arată foarte bine pentru un turneu de reuniune Heart", a spus Nancy. "Există o ofertă mare acolo, pe masă".

Ann Wilson a încheiat recent un turneu cu Jeff Beck și Paul Rodgers, unde a cântat în majoritate coveruri și câteva piese de pe ultimul album solo, "Immortal", o colecție de melodii dedicate prietenilor ei decedați printre care Tom Petty și Chris Cornell.

După ce a terminat ultimul turneu Heart, Nancy Wilson și-a format o nouă trupă numită Roadcase Royale și a lansat un album, "First Things First". Roadcase Royale a cântat ca trupa de deschidere pentru Bob Seger & The Silver Bullet Band.

Ultima apariție Heart a avut loc pe 22 octombrie 2016, la Riverdome din Bossier City, în Louisiana.

Foto: Getty Images/ Guliver.