Rock News

Ace Frehley ar dori să participe la ultimul turneu Kiss

Fostul chitarist KISS, Ace Frehley, spune că, deși nu a fost abordat pentru a fi parte a recent anunțatului turneu de adio Kiss, "One Last Kiss: End Of The Road World Tour", speră că va fi totuși implicat, anunta blabbermouth.net.

"Nu am fost invitat", a spus el în timpul unei conversații live de la Musicians Institute de la Hollywood, de pe 25 septembrie.

"Am avut o întâlnire cu acești tipi acum câteva luni și mi-au vorbit despre retragere și nici asta nu mi s-a părut corect. Cine poate ști ce urmează să se întâmple? Am citit comentariile pe Internet și am căzut din pat de ras. Sunt acolo toți acești oameni care au toate aceste idei diferite despre componentă, despre ceea ce ar trebui să fie turneul Kiss și este o nebunie - dar estec opleșitor, mă doresc înapoi în trupă, cred. Asta citesc pe Internet".

"Să sperăm că anul viitor, tot ceea ce își doresc fanii Kiss cu adevărat să se întâmple, se va întâmpla. Nu este chiar jobul meu la care visez, pentru că am făcut-o de câteva ori și am renunțat, dar chiar vreau să o fac pentru fani, dacă e să se întâmple".

Foto: Getty Images/ Guliver.