Rock News

Tim "Ripper" Owens apăra încă o dată holograma lui Dio

Tim "Ripper" Owens a apărat încă o dată decizia Dio Disciples de a face un turneu cu holograma lui Ronnie James Dio, spunând că el și colegii săi o fac doar pentru a "face fanii fericiți".

Dio a murit în 2010 la vârsta de 67 de ani. Holograma sa a fost creată de o companie numită Eyeillusion și a debutat la festivalul Wacken Open Air în august 2016, în fața a peste 75.000 de fani.

Producția "Dio Returns: The World Tour" folosește aparițiile live ale lui Ronnie de pe parcursul carierei sale, cu trupa Dio Disciples live, alături de care este invitat și Tim "Ripper" Owens.

După prima etapă a turneului de anul trecut, fanii Dio au avut reacții mixte la apariția hologramei.

Vorbind cu publicația grecească Rock Overdose despre fanii cărora nu le-a plăcut spectacolul, fostul vocal Judas Priest, Tim "Ripper" Owens a declarat:

"Nu înțeleg de ce nu i-ar plăcea cuiva. Mie, înainte de a nu-mi plăcea măcar m-aș duce să văd și să-i dau o șansă. Facem asta pentru că suntem prieteni și îl sărbătorim. Este un eveniment incredibil la care poți să iei parte, să auzi vocea lui Ronnie...Este o hologramă... (...) Încercăm să facem fanii fericiți".

Foto: Getty Images/ Guliver.