Rock News

Amon Amarth lansează un trailer pentru materialul „The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm”

Discul va conține un documentar și înregistrările a două spectacole susținute în cadrul aceluiași festival.

Amon Amarth vor lansa, pe 16 noiembrie, un DVD/Blu-ray denumit „The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm”, care va avea două părți: un documentar despre istoria trupei (cu interviuri complete, filmări din spatele scenei și informații suplimentare prețioase) și o înregistrare a concertelor susținute de trupă în Germania, în anul 2017, când au urcat pe scena festivalului Summer Breeze de două ori. Între cele două spectacole a fost o diferență ca de la cer la pământ, suedezii optând pentru piese mai vechi în cadrul apariției pe o scenă secundară și pentru melodii noi când a venit vorba de scena principală.

Iată și trailerul creat de formație pentru acest proiect:

În acest moment, Amon Amarth lucrează la un nou disc pe care vor să îl lanseze la începutul lui 2019. Acesta va fi primul album înregistrat alături de toboșarul Jocke Wallgren, care s-a alăturat formației cu doi ani în urmă.

Cel mai recent disc al metaliștilor, „Jomsviking”, a debutat pe locul al nouăsprezecelea în clasamentul Billboard 200, cu 21.000 de exemplare vândute în săptămâna apariției pe piață.

Foto: Facebook