Rock News

Ascultă varianta "Still Got The Blues (For You)" de pe albumul-tribut pentru Gary Moore

Piesa este refăcută de Danny Bowes - vocal, John Sykes - chitară, Don Airey - clape, Bob Daisley - bas și Rob Grosser - tobe.

Intitulat "Moore Blues for Gary—A Tribute to Gary Moore", albumul este ideea lui Bob Daisley (Rainbow, Ozzy Osbourne), basistul care a cântat cu Moore de la începutul anilor '80.

Daisley este cel care i-a sugerat lui Gary Moore că ar trebui să facă un album blues. Restul este istorie. "Still Got The Blues" a fost un hit imens, urmat de o serie de albume clasice și moderne de blues.

"În opinia mea, Gary a fost unul dintre cei mai buni chitariști care au trăit vreodată", spune Bob Daisley. "A fost o onoare pentru mine că am lucrat cu el și că l-am cunoscut atât de bine".

Fiii lui Gary Moore, Jack și Gus, sunt, de asemenea, implicați în acest album-tribut pentru tatăl lor, cântând la chitară și vocal pe "This One's For You".

Discul va beneficia de contribuția muzicienilor Steve Lukather (Toto), Steve Morse (Dixie Dregs, Deep Purple), John Sykes (Thin Lizzy, Whitesnake), Doug Aldrich (Dio, Whitesnake, Dead Daisies), Jeff Watson Hughes (Deep Purple, Black Country Communion), Eric Singer (Kiss) și a multor altora.

Foto: Getty Images/ Guliver.