Rock News

Concertul Smashing Pumpkins de azi poate fi urmărit prin live streaming

Din păcate, trebuie să te trezești foarte devreme sâmbătă dimineața, în cazul în care vrei să vezi totul live.

The Smashing Pumpkins vor susține azi un concert în cadrul turneului „Shiny And Oh So Bright”, pe care îl vor transmite live prin intermediul „Live Nation Concert Series”. Însă, din moment ce noi nu locuim în America de Nord, va trebui să urmărim concertul pe acest link. La 6 dimineața, sâmbătă, având în vedere că această cântare este programată pentru ora 20.15 PT.

Ultima piesă lansată de artiști și ajunsă la urechile noastre în luna iunie se numește „Solara”. Aceasta a ocupat poziția cu numărul 26 în topul Billboard Mainstream Rock Songs în luna respectivă și aparține de unul din cele două EP-uri planificate de The Smashing Pumpkins pentru anul acesta. Celelalte melodii pe care le așteptăm cu nerăbdare se numesc „Alienation”„Travels”„Silvery Sometimes”„With Sympathy”„Marchin' On”„Knights of Malta” și „Seek and You Shall Destroy”

Turneul nord-american The Smashing Pumpkins a început pe data de 12 iulie și se va încheia pe 9 septembrie. Spectacolele marchează 30 de ani de la debutul formației și îmbină material vechi cu piese noi.

Foto: Guliver/Getty Images