Rock News

Membrii Toto confirmă că vor face un cover după Weezer, returnandu-le serviciul

La două luni după ce Weezer a făcut coveruri după clasicele Toto "Africa" și "Rosanna", Steve Porcaro și Steve Lukather confirmă că le vor returna favoarea și vor lansa "Hash Pipe", "în următoarele săptămâni".

În luna mai a acestui an, Weezer a lansat două coveruri după Toto, după o campanie online care a dus la o admirație reciprocă între cele două trupe.

De curând, Porcaro a susținut trupa Weezer care a fost invitată la "Jimmy Kimmel Live!", iar Lukather a declarat că speră că acest cover făcut de Weezer sa extinda perspectiva fanilor Toto.

"Am crezut că "Hash Pipe" are o linie melodică mai bună, a decarat Lukather. "Îmi place mesajul, știi ce vreau să spun ... Și am vrut să facem dreptate, am vrut să ne facem treaba, dar să le arătăm respect și am adăugat câteva lucruri mici, de care sper să râdă. Ne-am dori să fim în încăpere când o aud."

În luna februarie a acestui an, Toto a lansat cel mai mare pachet de hituri, "40 Trips Around the Sun" pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a grupului.

Foto: Getty Images/ Guliver.