Rock News

Guns N' Roses au lansat videoclipul cu versuri al piesei (în variantă acustică) „Move To The City”

Iată cum sună varianta acustică a uneia dintre cele mai mișto piese ale Guns.

Guns N’ Roses a lansat videoclipul official cu versuri al variantei acustice a piesei „Move To The City”, extrasă de pe albumul din 1987, relansat pe 29 iunie anul ăsta, „Appetite For Destruction”.

Single-ul „Shadow of Your Love”, extras de pe același disc, a ajuns pe poziția 31 în topul Billboard Mainstream Rock Songs, după ce a fost lansat la începutul lunii, cu scopul de a promova relansarea albumului de debut al trupei.

Cântecul, scris de solistul Axl Rose și prietenul său, Paul Tobias, a fost înregistrat inițial de formația lui Axl Rose din epoca dinainte de GNRHollywood Rose.

Pe 29 iunie, Guns N’ Roses au lansat și setul deluxe „Locked N' Loaded”, care include „Appetite For Destruction”, fiind compus din 73 de melodii, dintre care 49 nelansate până acum. Setul este încărcat cu patru CD-uri și șapte LP-uri pe vinil de 180 de grame.

Conform Billboard, turneul Guns N' Roses „Not In This Lifetime” este al patrulea cel mai profitabil turneu al tuturor timpulor. Turneul început în 2016 a ajuns la o cifră impresionantă de vânzări, de 475 de milioane de dolari odată cu ultimul spectacol susținut de trupă în anul 2017.

Axl Rose plănuiește o colaborare îndelungată cu chitaristul AC/DC, Angus Young, alături de care va lansa un album.

Foto: Facebook