Rock News

Gene Simmons le interzice foștilor membrii Kiss să apară machiați, în cazul în care sunt invitați pe scenă în cadrul următorului turneu

„Nu mai sunt în trupă de 20 de ani. Nu se va întâmpla așa ceva,” motivează basistul.

Gene Simmons declară că dacă vreunul din foștii membri Kiss va apărea pe scenă în timpul turneului care urmează, nu vor fi lăsați să apară machiați.

Într-un interviu acordat publicației suedeze Expressen, Simmons a dezvăluit că trupa Kiss pregătește un turneu masiv, care va dura trei ani. De ceva timp, se tot speculează că acesta va fi un turneu de adio, mai ales din cauza faptului că trupa a transformat sloganul „The End of the Road” în marcă înregistrată.

„Va fi un turneu de trei ani, începând din ianuarie 2019,” a declarat Simmons. „Vom merge pe toate continentele, chiar dacă în acest moment nu vă pot spune cu exactitate unde.”

Deși Simmons spune că nu s-a gândit foarte mult la prezența unor invitați în cadrul turneului, spune că „am vorbit despre asta (n.r. cu ceilalți membri ai trupei). Nu am luat nicio decizie. Dar, ideea e că dacă aducem invitați speciali, o să apară pe scenă fără machiaj. Nu au voie să se machieze. Nu mai sunt în trupă de 20 de ani. Nu se va întâmpla așa ceva.”

Foto: Facebook