Rock News

Suedezii In Flames îl recrutează pe toboșarul Tanner Wayne

Uite cu ce ocazie li s-a alăturat toboșarul.

Toboșarul american Tanner Wayne li s-a alăturat celor de la In Flames pentru concertele de vara asta. Acesta este cunoscut pentru colaborările cu Underminded, Scary Kids Scaring Kids și Chiodos.

Borgholm Brinner („Borgholm Arde”), festivalul creat de suedezi, va avea loc pe 27 și 28 iulie, la castelul Borgholm, pe insula suedeză Öland. În fiecare dintre cele două seri, formația va avea câte un set unic de melodii, urmând apoi să cânte cinci trupe, care vor fi anunțate în curând.

Castelul Borgholm pare a fi, din pozele pe care le-am găsit, locul perfect pentru un festival de metal. O căutare rapidă ne dezvăluie că a fost construit în secolul 13, iar apoi reconstruit de alte câteva ori. Aruncă și tu o privire!

În luna noiembrie, metaliștii de la In Flames și-au surprins fanii cu EP-ul „Down, Wicked & No Good”, un mini album ce conține patru coveruri. Primul cover este făcut după melodia „It's No Good” (Depeche Mode). Celelalte melodii de pe EP sunt interpretări ale melodiilor „Down In A Hole” (Alice In Chains), „Wicked Game” (Chris Isaak) și un bonus live „Hurt” (Nine Inch Nails). Suedezii s-au îndepărtat de genul metal, astfel încât să încorporeze gusturile variate ale membrilor în materie de muzică.

Cel de-al doisprezecelea album al trupei, „Battles”, a fost lansat în noiembrie 2016, prin intermediul Nuclear Blast și Eleven Seven Music Group.

Foto: Facebook