Rock News

Grupul Sault (Kamelot, Arcanium, King Diamond, One Eyed Doll) lanseză videoclipul piesei „SAVE MYSELF”   

Sault preiau influențe ale anilor ‘90, adoptând stilurile de rock alternativ și grunge, inspirație de la Tool, Living Colour, Sevendust, Soundgarden și adăugând impactul heavy metal, pentru a-și defini propriul stil.

Trupa de heavy rock Sault, formată din membrii grupului power metal Kamelot și ai trupei de groove metal Arcanium, alături de invitați de la King Diamond și One Eyed Doll, a lansat un videoclip cu versuri pentru piesa „SAVE MYSELF”. Cântecul este extras de pe albumul de debut al artiștilor, „Seeds Of Power”, care a apărut pe piață în luna martie.

Conform Blabbermouth.comSault s-a format în 2014, ca proiect solo al basistului Sean Tibbetts care dorea să abordeze și alt stil de rock, în timpul turneelor pe care le avea cu Kamelot. I-a convins cumva să participe la nebunia lui pe Curtis Jay (chitarist solo și artist tatuator), Kimberly Freeman (One Eyed Doll) și Benjamin Riggs (Arcanium). La „Seeds Of Power” au contribuit și Matt Thompson (King Diamond) și Casey Grillo (Kamelot), preluând controlul tobelor pe rând.

Sault preiau influențe ale anilor ‘90, adoptând stilurile de rock alternativ și grunge, inspirație de la ToolLiving ColourSevendustSoundgarden și adăugând impactul heavy metal, pentru a-și defini propriul stil.

Vrei tracklistul pentru „Seeds Of Power”? Uite-l aici:

  1. Balance 
  2. Guilt 
  3. Adonai 
  4. Entropy 
  5. Fragile 
  6. Peaceful Moment 
  7. Save Myself 
  8. Last Man Standing 
  9. Null Space 

Discul a fost înregistrat cu ajutorul internetului, din moment ce membrii trupei se aflau în diferite părți ale țării, mai exact Florida, Kentucky, Colorado și Texas. Acesta a fost apoi produs în Stuttgart, Germania. Epoca asta a internetului parcă evoluează din ce în ce mai tare. Asta numim noi progres!

 Foto: Sault.com