Rock News

Liam Gallagher a refuzat să susțină show-ul de închidere al Isle Of Wight Festival din cauza meciului Angliei de la CM 2018

Liam Gallagher era intital programat să fie headlinerul din seară de duminică, ultima a festivalului. Gallagher a rugat organizatorii să-i schimbe data concertului când a realizat că va pierde meciul Angliei împotriva echipei din Panama din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, potrivit Daily Mirror.

Muzicianul din Manchester a fost astfel co-headliner alături de Depeche Mode în seara de sâmbătă, pe 23 iunie, anunță NME, locul de duminică fiind ocupat de The Killers.

Cu toate că meciul echipei Angliei a fost după-amiză, iar concertele se țin, de obicei, seara târziu, o sursă a declarat pentru Daily Mirror că Liam Gallagher a vrut să se distreze la meci și să poată consuma alcool, fără grija concertului.

Isle of Wight Festival a început joi seara, s-a încheiat duminică, iar printre numele care au concertat s-au numărat: Kasabian, James Bay, Manic Street Preachers sau Van Morrison.

Foto: Getty Images/ Guliver.