Rock News

A Perfect Circle a lansat un videoclip 2D pentru piesa „The Contrarian”

Videoclipul este reprezentat de o bucată din pelicula „Eat The Elephant”, care a fost lansată alături de albumul cu acelați nume, pe care îl ilustrează.

Americanii de la A Perfect Circle au lansat un videoclip 2D pentru piesa „The Contrarian”, ce aparține de ultimul album lansat de ei, „Eat The Elephant”. Imaginile sunt preluate din filmul regizat de Steven Sebring („Horses: Patti Smith And Her Band”„Dream Of Life”) pe baza celui mai nou album APC, care a fost lansat în același timp cu discul. Pelicula cu aceeași lungime ca cea a albumului este disponibilă pentru vizionare prin intermediul unei prisme incluse în setul deluxe al „Eat The Elephant”.

Era și cazul ca băieții să creeze un concept extraordinar după ce ne-au lăsat să așteptăm 14 ani de la ultimul album. Până și  solistul Maynard James Keenan a recunoscut că era necesar ca formația să revină în forță, într-un interviu acordat la sfârșitul anului trecut. „Am depășit de mult termenul pentru un disc nou. În climatul social, politic și spiritual actual, artiștii ca noi trebuie să deschidă gurile alea mari și să vorbească mai tare.”

Și ce revenire! Albumul a debutat pe locuri fruntașe în cadrul a numeroase topuri Billboard, locul 1 în topurile pentru albume rock, independente și alternative, poziția a doua în topul Current Albums și locul al treilea în Top 200.

APC se află în mijlocul primului turneu european pe care l-au organizat în ultimii 14 ani, însă chitaristul James Iha nu participă la spectacolele live din cauza angajamentelor pe care și le-a luat față de Smashing Pumpkins. Formația este completată de chitaristul trupei FailureGreg Edwards.

Foto: Facebook