Rock News

Seether a lansat varianta acustică a piesei „Against The Wall”

A trecut un an de când am auzit varianta originală a melodiei și chiar nu putem să ne decidem care sună mai bine.

Sud-africanii de la Seether au lansat o versiune acustică a piesei „Against The Wall”, pe care ți-o lăsăm la sfârșitul articolului. Varianta originală a melodiei a fost lansată acum un an, făcând parte din lista de piese a celui de-al șaptelea album al artiștilor, „Poison The Parish” (12 mai 2017).

Seether încă se află în turneul de promovare al albumului sus-menționat, care a fost lansat prin intermediul casei de discuri înființate de solistul formației, Canine Riot Records. Cântărețul Shaun Morgan și-a asumat și rolul de producător, în timpul înregistrării albumului la studiourile Blackbird din Nashville, Tennessee. „Când a venit momentul să înregistrăm, nu am vrut să mai răspund în fața nimănui,” a declarat el într-un interviu acordat publicației Billboard. „Pentru mine, a fost o experiență eliberatoare. Am reușit să fac un album care să sune exact așa cum îmi doream.”

Seether a ocupat locuri între primele zece în topul Billboard Mainstream Rock Songs de mai mult de douăzeci de ori, cu piese precum „Remedy”„Fake It”„Country Song”„Tonight” și „Words As Weapons”, care au ocupat prima poziție. De asemenea, patru dintre albumele lor au ajuns printre primele zece poziții în topul Billboard 200.

Foto: Facebook