Rock News

Joe Satriani, "rănit" după ce a auzit criticile lui Ritchie Blackmore

Joe Satriani spune că este "rănit" după ce a vizionat un clip mai vechi al lui Ritchie Blackmore in care acesta ii critica muzica.

La începutul acestei luni, un interviu din arhiva Ritchie Blackmore, aparent datând din 1997, a fost încărcat pe cont de YouTube, iar videoclipul a acumulat deja peste 100.000 de vizualizări.

În clip, Blackmore la numit pe Satch "strălucit", dar l-a criticat pentru că este "prea lustruit" și "nu a cantat niciodată o notă greșită". El adăuga: "Dacă iei mereu notele corecte, este ceva în neregulă - nu căuti, nu ajungi la nimic".

Apărând la ultima ediție a "Rock Talk With Mitch Lafon", Satriani, care a concertat si cu Deep Purple după ce Blackmore a renunțat în 1993, a fost rugat sa-si spuna parerea.

"Deci, acea parte va durea întotdeauna. Nu mi-aș ascunde sentimentele în legătură cu asta".

El a adaugat: "Sunt criticat de ambele parti ale gardului pentru infractiunile opuse. Si nu prea inteleg asta decat ca, in general, cand cineva te critica, este pentru ca sunt provocati si simt ca trebuie sa te elimine.

"Deci, înțeleg de ce a trebuit să spună ceva negativ. Pot să râd de el, pentru că eu nu sunt așa. Eu tind să mă uit la partea pozitiva a unui alt muzician și mă concentrez pe asta".

Pe 25 iulie celebrul chitarist Joe Satriani revine la Bucuresti, la Arenele Romane, in cadrul turneului "What Happens Next Tour".

Foto: Getty Images/ Guliver.