Rock News

Adrian Vandenberg: Cum i-am făcut cunoștință lui Angus Young soției sale

Adrian Vandenberg și-a amintit cum le-a făcut cunoștință lui Angus Young și viitoarei sale soții, Ellen, în urmă cu 38 de ani.

Vorbind în cadrul podcastul-ui "White Line Fever", fostul chitarist Whitesnake a spus:

"Ellen, soția lui Angus, a fost o prietenă de-a mea pe vremea când studiam la Universitatea din orașul olandez Arnhem. Ne vedeam mereu la concerte rock și prin baruri".

Numele de fată al doamnei Young este Ellen Van Lochem.

Adrian Vandenberg și-a adus aminte de faptul că pe acea vreme cânta într-o trupa pe nume Teaser, grup care a fost invitat să cânte în deschiderea unui concert AC/DC, iar Ellen l-a rugat să o treacă pe lista de invitați pentru a putea intra în backstage.

"I-am spus bodyguard-ului (AC/DC) că vin în backstage trei tipe blonde, foarte înalte. Nu ar fi amuzant să le prezentăm băieților din AC/DC, știți, pentru că toți sunt scunzi. El a spus: "Da!". Și așa a făcut, iar Ellen m-a sunat câteva săptămâni mai târziu și mi-a spus: "Ghici unde sunt?". Era la Paris sau ceva de genul, iar un an mai târziu, erau căsătoriți".

Vandenberg și trupa sa, Vandenberg's Moonkings, au lansat ultimul album, "MK II", în noiembrie, prin intermediul Mascot Records.

Foto: Getty Images/ Guliver.