Rock News

Membrii originali Misfits susțin un concert în New Jersey, după 35 de ani

Membrii originali ai trupei de horror punk MisfitsGlenn DanzigJerry Only și Doyle Wolfgang Von Frankenstein – au cântat împreună în New Jersey, după 35 de ani de la ultima apariție în orașul menționat, pe 19 mai. Uite cum s-a desfășurat spectacolul.

Misfits au avut două concerte de reuniune în 2016, în cadrul festivalului Riot Fest, la Denver și Chicago, care au reușit să bată recorduri în ceea ce privește numărul de participanți la festival. Punkiștii au mai cântat și în Los Angeles și în Las Vegas, în decembrie 2017.

După ani întregi de resentimente și de neînțelegeri, Glenn s-a împăcat cu Only și cu Wolfgang Von Frankenstein, măcar pentru concertele susținute la Riot Fest. Înainte aceste concerte, ultima oară când artiștii au împărțit scena a fost în 1983.

Cei trei membri originali ai trupei au apărut pe scenă alături de toboșarul Dave Lombardo (SlayerSuicidal Tendencies) și chitaristul Acey Slade.

Only a declarat, pentru Rolling Stone, că își dorește ca reuniunea să continue. „Știu că Doyle își dorește să continue. Știu că și Glenn își dorește asta. Trebuie doar să ne respectăm reciproc și să trecem peste neînțelegeri. Lucrăm la asta. Indiferent de costuri. Se apropie aniversarea noastră de 40 de ani, sincronizarea nu putea fi mai bună de atât.”