Rock News

Yuimetal a rămas membră a Babymetal, dar viitorul trupei este învăluit în mister

Un purtător de cuvânt din partea echipei americane de management a trupei Babymetal a confirmat că Yuimetal (Yui Mizuno) nu s-a retras din grupul de pop-metal japonez.

După ce Yui nu a fost prezentă în cadrul primelor două concerte din cadrul turneului american Babymetal, fanii „s-au răsculat” și au pornit chiar și un hashtag pe Twitter, #WheresYuimetal. Zvonul cum că Yui ar fi părăsit trupa a fost influențat de apariția celorlalte două membre ale formației, Su-metal (Suzuka Nakamoto) și Moametal (Moa Kikuchi), pe scenă, alături de alte două dansatoare anonime, dar și de lipsa oricărei înfățișări ale membrelor în videoclipul noii piese, „Distortion”.

Când un membru al Alternative Press a contactat compania 5B Artist Management, un reprezentat a oferit un comunicat de presă în care spune că „Yuimetal rămâne membră a trupei, în ciuda faptului că nu este prezentă în turneul american”.

În comunicatul de presă au fost incluse alte detalii, precum faptul că „Există o nouă poveste pentru viitorul trupei, care este în continuă evoluție. Firul poveștii s-a schimbat. Aceasta a fost ideea de bază a clipului Metal Resistance Episode 7: The Revelation.

 

Ieri, ți-am oferit mai multe detalii despre „dispariția” lui Yuimetal, dar și despre două piese lansate la concertul din Kansas, de acum trei zile.

 

Foto: Facebook