Rock News

Show multimedia, spectacol de artificii piro-muzical și un spectacol aerian de lumini și drone @ Zilele Constanței

Încă puțin și la Constanța va începe evenimentul care serbează orașul, locuitorii lui, istoria și cultura bogate, multiculturalismul, iar accentul va fi pus și în acest an pe educație și timp petrecut în familie la evenimente de calitate adresate copiilor, tinerilor și adulților deopotrivă.

Zilele Constanței 2024 va avea loc în perioada 17-21 mai 2024, în Piața Ovidiu și în mai multe zone din Constanța.

Pentru a marca momentul de sfârșit al evenimentului Zilele Constanței 2024, organizatorii au pregătit un show multimedia compus dintr-un spectacol de artificii piro-muzical și un spectacol aerian de lumini și drone care va crea un moment nocturn vizual integrat pe un fond muzical, cu vizibilitate din mai multe puncte din jurul evenimentului, care se va desfășura în Piață Ovidiu.

Spectacol aerian cu drone va dura 7 minute, în intervalul orar 21:30-22:00, în data de 21 mai. Spectacolul se va efectua cu un număr de minimum 220 de drone luminoase multicolore cu sursă led de minimum 12W. 

Spectacol piro-muzical va dura 7 minute în intervalul orar 21:30 - 22:00, în dată de 21 mai și va cuprinde componente artistice și vizuale diferite și integrate din punct de vedere conceptual ce vor fi realizate astfel încât să existe o vizibilitate maximă care să permită vizionarea din unghiuri diferite. Locația va fi digul Farul Verde din Portul Turistic Tomis.