Rock News

Spectacole prezentate de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Davovski @ Zilele Constanței 2024

Evenimentul Zilele Constanței este un proiect adresat constănțenilor de ziua lor, de aceea va fi vorba despre o sărbătoare ce unește și definește comunitatea locală.

Va fi celebrat multiculturalismul Constanței, vor fi puse în valoare talentele locale, iar accentul va fi pus și în acest an pe educație și timp petrecut în familie. Zilele orașului Constanța vor avea loc între 17 și 21 mai 2024, iar scena principală va fi amplasată în Piața Ovidiu. Intrarea la spectacole va fi liberă pentru toți participanții

Programul concertelor susținute de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" Constanța în zilele de 18 și 19 mai 2024 :

- 18 mai - Spectacol de operă „PESCUITORII DE PERLE” de G.Bizet. Spectacolul va fi prezentat pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" începând cu orele 20:00. Vor participa: un dirijor, minim 40 de instrumentiști, 4 soliști vocali, 30 de coriști, precum și 16 balerini.

- 19 mai - Concert vocal instrumental „ROCK' N OPERA”. Concertul va fi prezentat pe scenă Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" începând cu orele 20:00. Concertul va fi susținut de: un dirijor, minim 40 de instrumentiști, 8 soliști vocali, 30 de coriști.