Rock News

Caleb Followill, despre de ce nu a vrut ca „Sex On Fire” să fie pe „Only By The Night”

Într-un interviu recent cu NME, înainte de lansarea celui de-al nouălea album al trupei, "Can We Please Have Fun", Followill a explicat de ce inițial a ezitat să includă "Sex On Fire" pe LP-ul lor din 2008

În timpul discuției online, membrii trupei au dezvăluit că nu au resimțit nicio presiune din partea casei de discuri, mai ales că ce le place „băieților cu costum”, de obicei nu este și pe placul artiștilor.

Motivul este simplu: toată lumea ar fi ascultat „Sex On Fire” și nu ar mai fi mers la restul albumului.

„Știam că are potențial, dar simțeam că mai sunt și alte cântece... Am știut imediat: „Toată lumea va auzi asta și nu vor asculta restul [albumului]”, a explicat solistul Kings Of Leon.

Într-un interviu din 2021 cu NME, Caleb și-a reevaluat comentariile anterioare despre „Sex on Fire”, îndulcindu-și poziția și admițând că piesa a permis trupei să se transforme din outsider în grup care umple stadioanele.

"Sex On Fire" a fost single-ul principal de pe al patrulea album Kings Of Leon. Piesa a adus trupei primul single numărul unu în mai multe țări, devenind cel mai descărcat single digital în Regatul Unit, înainte de lansarea sa fizică.

A atins locul 1 în topul US Hot Modern Rock Tracks și poziția 56 în Billboard Hot 100.

Trupa a câștigat primele nominalizări la Grammy în 2008, cu "Sex On Fire” la categoriile „Cel mai bun cântec rock” și „Cea mai bună interpretare vocală a unui duo sau grup”, câștigând-o pe cea din urmă. „Only By The Night” a fost, de asemenea, nominalizat pentru Cel mai bun album rock.

Foto: Getty Images/ Guliver.