Rock News

Rock The Underground: începe festivalul „SoundArt”

De soare nu prea vom avea parte săptămâna asta, totuși, sper că veți considera următoarele concerte motive bune să luați umbrela și să ieșiți din casă. Vom merge să ascultăm The Groovy Bastards, multe trupe fenomenale la festivalul „SoundArt” , Far Away From Earth și The Sun Salutations!

Joi, The Kryptonite Sparks lansează un single în Quantic, intitulat „La tine acasă”. Însă, cum e vorba despre underground, ne vom concentra mai degrabă pe trupa din deschidere, pe oile albe ale rockului românesc, The Groovy Bastards! Au anunțat cântarea asta și vinerea trecută la „Rock Driver”. Tocmai au lansat albumul de debut, „Charades”, un material superb, cu tot felul de influențe, de la rock și metal, până la funk și jazz. 

De vineri până duminică, volumul se dă la maximum, tot la Quantic, unde va avea loc a cincea ediție a festivalului SoundArt. Weekendul ne aduce pe scenă trupe fenomenale.. În line-up se regăsesc trupe de la noi, precum Doomsday Astronaut, Gunshee, Deaf Hombre și The Thirteenth Sun, dar și din afară, din țări precum Malta și Germania. Anunțul de pe rețelele de socializare promite cea mai diversificată ediție de până acum. E de neratat!

Nici duminică nu ne vom potoli! La True Club, în centrul vechi al Capitalei, vom face gălăgie pentru Far Away From Earth și The Sun Salutations. FAFE e o formație de rock alternativ cu accente autentice românești, care îmbină atitudinea încrezătoare a rockului cu jocul distractiv cavalului. E un proiect foarte interesant, tupeist și tânăr, care merită încurajat. The Sun Salutations și-a inspirat sunetul din muzica The Strokes, Pixies, Blur și Omul cu Șobolani, la care a împletit câteva influențe balcanice, formând un stil original de rock alternativ.


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 30.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:26

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:28