Rock News

Daniel Rocca, de la Firma, despre seria de concerte „6 zile din 7”

Trupa Firma pregătește un proiect destul de special pentru săptămâna viitoare: șase cântări consecutive la Uzina Coffee. Astfel că, micile concerte se vor ține pentru public redus, de doar 35 de persoane, într-un spațiu intim. Daniel Rocca a vorbit despre concept, în direct la „Rock This Way cu Lucian Boariu”

Firma e una dintre cele mai interesante trupe din peisajul rockului alternativ autohton. Combinația de rock cu trip hop, blues și poezie pe care o produce formația e cu totul specială. Și pentru că muzica bună naște idei și discuții, unul dintre cele mai bune locuri în care să te bucuri de ea e într-un spațiu intim, unde artistul poate fi mai aproape de public. 

De asta, trupa a conceput un alt format pentru concerte, seria „6 zile din 7”, la Uzina Coffee, care se va ține între 15 și 20 aprilie. Pentru cei care încă nu au pășit în sala de concerte de acolo, trebuie menționat că e de capacitate foarte mică, așa că cei care vor merge la cele șase concerte consecutive se vor putea bucura de alt fel de interacțiune cu artiștii, altfel de discuții între piese și de o atmosferă caldă. 

Formația promite un mélange electro-acoustic de alternative, muzică de teatru și poezii alese. „Concertele astea intime despre care vorbim te hrănesc, îți dau o anume energie. Ne ajută atât de mult, în procesul creativ, comunicarea asta cu publicul...”, a spus Daniel Rocca. 

Rock This Way - invitat Daniel Rocca, Firma

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:14:26

Rock This Way - invitați Doru Trascau și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:13:57

Rock This Way - invitat Horia Colibășanu

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:15:22

Rock In the Morning - invitat Alin Vaida, fondatorul Jazz in The Park

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:11:13