Rock News

Colaborare Vița de Vie și Nane pentru noul single „On And On”

Înaintea concertului „Fenomental 25”, de la Arenele Romane, din 6 iulie, concert în care vom auzi în întregime live albumul lansat de VDV acum 25 de ani, avem muzică nouă

Single-ul nou va face parte de pe viitorul disc, „Lacrimă și fier” care va fi lansat pe 10 aprilie 2024 și de pe care trupa ne-a mai dat la ascultare „Nimeni nimic”. Concertul de lansare are loc pe 10 aprilie, la Expirat, în săptămâna aniversară de 22 de ani a clubului.



Nane este trapper, iar pentru cei care consideră colaborarea cu VDV surprinzătoare, Adrian Despot a explicat într-un interviu al Mariei Ciurea pentru Rock FM, în noiembrie anul trecut, de unde dorința de experimentare: 

„Nu ne-am imaginat în 1996, când ne-am apucat de muzică, faptul că vom ajunge până aici. Ne place să experimentăm. Suntem niște copii din ăștia cărora nu ne place sa ne jucăm cu jucăriile dintr-un singur magazin din mall, ne place să ne jucăm cu jucăriile din toate magazinele din mall”.

Revenind la show-ul din vară de la Arenele Romane, Vița de Vie pregătește un concert mamut în care albumul „Fenomental” va fi cantat integral. A se lasa si la indemana copiilor, este recomandarea.

„Pentru mine, discografia Vița de Vie are efectul unui album de poze. Mă uit în trecut și văd cum eram în ’97, cum eram in ’99 și-mi aduc aminte vremurile. (...) Este un proces dual de descoperire și de vindecare”, spunea Adi Despot tot în interviul pentru Rock FM.

Bilete pentru Vița de Vie - Fenomental 25 găsiți aici