Morning Glory

Șuie Paparude, despre provocarea „Red Bull SoundClash”

Șuie Paparude a acceptat provocarea „Red Bull SoundClash 2024” și intră în luptă cu Connect-R. Membrii formației au venit, azi-dimineață, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a vorbi despre eveniment și despre etapele pe care le vor parcurge în cadrul acestuia

Șuie Paparude și Connect-R fac parte din universuri complet diferite din punct de vedere artistic, de la versuri și mesaj, până la ritm și estetică. La „Red Bull SoundClash 2024”, cele două lumi se vor uni, pentru o seară de diversitate muzicală și explorare stilistică. Membrii formației, Mihai „Michi” Câmpineanu, Mihai „Dobrică” Dobre și Cezar Stănciulescu, au ajung , azi-dimineață, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a discuta despre ce îi așteaptă la acest concert. 

„V-ați aventurat, de data asta. O să cântați din viața și opera lui Connect-R” - Răzvan Exarhu

Într-adevăr, la „SoundClash”, artiștii vor trece prin mai multe provocări, care îi vor determina să se reinventeze timp de 4 runde, la foc rapid, un meci dur care se joacă în fața celui mai exigent juriu: publicul.

RUNDA 1: „THE COVER” – Artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional.

RUNDA 2: „THE TAKEOVER” – Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar Șuie Paparude o preia din mers la jumătate și-o cântă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de 4 piese.

RUNDA 3: „THE CLASH” – Artiștii interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite. 

RUNDA 4: „THE WILDCARD” – Cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un  as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final. 

Băieții nu au voie să dezvăluie identitatea invitatului lor de la ultima rundă. L-au ales deja și tot ce știm e că e vorba de un artist tânăr, pe care Șuie Paparude se bazează.


Morning Glory - 28.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:13:26

Morning Glory - 30.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:45

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42