Rock News

Machiavellian God a anunțat data lansării noului album, „Beyond The Void”

Trupa de melodic death metal din București Machiavellian God a anunțat, weekend-ul trecut, data lansării viitorului album. „Beyond The Void” va fi disponibil pe toate platformele de streaming din data de 10 mai

Machiavellian God, trupa de melodic death metal în plină ascensiune, tocmai a dat un anunț mult-așteptat, privind data lansării noului album și detalii despre producția acestuia.

„Beyond The Void” urmează să fie lansat pe 10 mai prin ViciSolum Productions. A fost co-produs de Teddy Möller la Easthammer Metalworks Studio, Uppsala, Suedia, mixat și masterizat de Ronnie Björnström la Björnström Ljud & Produktion, iar coperta a fost realizată de Siro "Seth” Anton.

„«Beyond The Void» reprezintă un set de piese, cu direcție asupra unei explorări conceptuale, o călătorie narativă, care începe în strânsoarea nihilismului și se îndreaptă către o cale de descoperire existențială. Esența albumului constă în portretizarea unei bătălii interioare - de la confruntarea cu abisul disperării până la ridicarea prin o nouă înțelegere a sensului vieții. Albumul țese o tapiserie de imagini și teme întunecate, captivante, evoluând de la disperare la speranță și auto-realizare. El rezonează cu ascultătorii care se regăsesc în adâncurile introspecției și prețuiesc triumful găsirii luminii în întuneric”, Machiavellian God, despre noul material. 


În plus, odată cu anunțul legat de album, formația e încântată să dea de veste că tocmai a semnat oficial cu ViciSolum Productions. Aceștia au obținut recunoașterea din partea casei de discuri prin modul lor unic de a folosi elemente doom, black și atmosferice, printre altele, care vin așezate deasupra unei baze solide de melodic death metal.