Rock News

Primele imagini de la filmările pentru lungmetrajul despre Bob Dylan

După patru ani de la primul anunț despre film și lungi pregătiri, filmările pentru biografia despre viața lui Bob Dylan au început recent în New York, iar primele imagini cu Timothée Chalamet au umplut deja internetul. Actorul a petrecut ultimii ani pentru a se pregăti pentru acest rol

De când  „A Complete Unknown”, filmul biografic despre Bob Dylan al lui James Mangold, a fost anunțat pentru prima dată, în urmă cu patru ani, a existat o întreagă dezbatere online cu privire la alegerea lui Timothée Chalamet în rolul principal. 

Pregătirea pentru rol a fost una substanțială. Actorul, denumit de mulți critici de film „cel mai bun actor al tinerei generații”, a petrecut ultimii ani de zile învățând să cânte la chitară și lucrând la vocea lui pentru a suna ca Bob Dylan, făcând echipă cu cei care l-au pregătit și pe Austin Butler – co-starul lui din mega producția Dune 2 – pentru a-l juca pe Elvis. 

După multe așteptări și lungi pregătiri, filmările au început recent în New York, iar primele imagini nu au întârziat să apară pe toate platformele online. Actorul a fost surprins într-un costum pe care îl va purta în secvențele din film care vor portretiza începutul carierei lui Dylan.


În fotografii, Chalamet poartă o jachetă șifonată din catifea și o eșarfă din tricot muștar cu blugi albaștri, cizme din piele uzate și o șapcă de motociclist cu nasturi, care era într-adevăr un accesoriu purtat des de Dylan la începutul anilor 1960. Designerul de costume al filmului este Arianne Phillips, a cărei activitate recentă include și alte pelicule precum „Don’t Worry Darling” și „Once Upon a Time... in Hollywood”.

Alături de Chalamet, distribuția pentru "A Complete Unknown" îi include pe Elle Fanning ca Sylvie Russo, Monica Barbaro ca Joan Baez, Nick Offerman ca Alan Lomax și Boyd Holbrook ca Johnny Cash. Edward Norton va fi Pete Seeger, rol gândit inițial pentru Benedict Cumberbatch, dar schimbat din cauza unor conflicte de program.

Timothée Chalamet este unul dintre cei mai de succes actori ai generației sale. "Wonka" și "Dune 2" sunt cele mai recente producții în care tânărul de 28 de ani joacă rolul principal.