Rock News

Scoate Pantera un album live?

Pantera, în forma actuală, își dorește să scoată un album live și conform presei internaționale, formația ar fi primit undă verde pentru un astfel de material de la reprezentanții legali ai membrilor fondatori care nu mai sunt în viață

În versiunea actuală, membrilor rămași în viață din trupa originală, Rex Brown (bas) și Philip Anselmo (voce), li s-au alăturat Charlie Benante, bateristul trupei Anthrax, și chitaristul Zakk Wylde, care a cântat în trecut cu Ozzy Osbourne și Black Label Society. 

Vestea că Anselmo și Brown vor face echipă cu Wylde și Benante pentru a reînvia trupa Pantera a venit în vara anului 2022. De atunci, Pantera a călătorit în multe țări din lume, anul trecut concertând și în România, iar în prezent sunt confirmați ca headlineri pentru o mulțime de festivaluri majore din America de Nord și Europa, pe lângă propriile concerte mari pe care le au deja anunțate. În plus, trupa va deschide o parte dintre concertele susținute anul acesta de Metallica pentru turneul lor mondial.  

În privința unui album live, Benante a menționat într-un interviu că trupa ia foarte tare în serios posibilitatea de a lansa, la un moment dat, un album live, din turneul pe care îl susține acum Pantera. Acesta a mai adăugat că se înregistrează foarte mult și că încă analizează, împreună cu colegii lui, dacă vor alege un singur concert, cel mai reușit, sau dacă vor face o compilație de înregistrări din show-urile acestui turneu mondial.