Rock News

Trupa Dinfier a lansat „Urs”

Trupa constănțeană Dinfier a mai făcut un pas către lansarea viitorului album, cu cel mai nou single, „Urs”. Piesa a fost publicată ieri și poartă un mesaj puternic și adevărat despre natură și importanța protejării acesteia

Trupa constănțeană Dinfier (Bogdan Costea - chitară, voce, Cătălin Vasile - chitară, Cosmin Muja - tobe și Cristian Popescu - bas) își continuă drumul către următorul album piesă cu piesă, lună după lună.

Clipul postat luna trecută, „Împreună suntem din fier” a fost un efort colectiv, pentru care au pus umărul mulți prieteni ai trupei, lucru față de care trupa simte multă recunoștință. Au participat și Cristian Hrubaru și Claudiu Cîrțînă de la Rock FM, pe lângă multe alte talente din lumea rockului autohton. 


Cea mai recentă lansare e intitulată „Urs”. Piesa este despre câteva din prostiile pe care la fac oamenii în relația cu pădurile și animalele care își au casa acolo și despre cât de rău se poate răzbuna natura pe noi dacă nu suntem mai atenți.


Viitorul album va avea 12 piese (numărul atomic al fierului în tabelul periodic al elementelor), dintre care opt sunt gata și deja cantate live pe la festivalurile din 2023. Materialul nu a primit încă un nume, dar va avea un nume siderurgic, cu siguranță.