Rock News

Sharon den Adel, de la Within Temptation, a plecat în Ucraina pentru a filma videoclipul noului single

Trupa Within Temptation se pregătește să scoată un nou single pe data de 5 aprilie, care se va numi „A Fool’s Parade” și care reprezintă un statement împotriva conflictului militar din Ucraina. De aceea, Sharon den Adel, liderul formației, a plecat în Kiev pentru a lucra la un videoclip special pentru această piesă

Cântecul „A Fool’s Parade” e o colaborare cu producătorul ucrainian Alex Yarmak. Potrivit unui comunicat de presă de la Within Temptation, cântecul „subliniază pretenția Rusiei de a avea parte de acest război și îi condamnă minciunile, crimele și intențiile brutale”. Piesa, lansată ca un teaser al mult așteptatului turneu de promovare al celui mai recent album, „Bleed Out 2024”, este o expresie puternică a ceea ce comunicatul de presă numește „angajamentul Within Temptation de a continua să pună lumina pe lupta existențială în curs cu care se confruntă Ucraina împotriva invaziei crude a Rusiei".

Pentru înregistrarea videoclipului piesei „A Fool's Parade”, Sharon den Adel, liderul trupei Within Temptation, se află în prezent în Kiev. Videoclipul este regizat de regizorul ucrainian Indy Hait.

Prin implicarea în inițiative precum fundația Ukraine Aid OPS, Within Tempation își propune să continue să atragă atenția asupra sprijinului atât de necesar al Europei pentru apărarea Ucrainei.

Lansat în octombrie anul trecut, cel mai recent album al trupei, „Bleed Out”, marchează un salt îndrăzneț pentru trupă. De la riff-uri contemporane și puternice, la melodii complexe cu influențe simfonice, Within Temptation a creat o călătorie sonoră care îmbină diverse stiluri muzicale și teme care provoacă gândirea.