Morning Glory

În câte filme a jucat Mihai Gruia Sandu?

Marele actor, păpușar și regizor Mihai Gruia Sandu a venit, azi-dimineață, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” și le-a povestit realizatorylor despre viața de actor și profesor

Maestrul Mihai Gruia Sandu, actor, dramaturg și regizor, a ajuns în studioul Rock FM în această dimineață. Invitatul a depănat amintiri din viața sa de artist și a dat câteva detalii despre ce presupun teatrul și filmul. 

Discuția a pornit de la întrebarea adresată de Răzvan Exarhu „În câte filme ai jucat?”. Actorul a susținut că sunt în jur de 60 la număr. „Și în câte dintre acestea ai prins și finalul?”, a întrebat râzând realizatorul, încât, în majoritatea, personajul invitatului murea până ca povestea să se sfârșească.  Una dintre marile curiozități ale gloryoșilor a fost dacă actorul vizionează filmele în care a apărut. 

„M-am săturat de mine. Și așa, trebuie să mă uit în oglindă în fiecare dimineață, când mă bărbieresc”, a răspuns acesta.

Cu toții i-am ascultat cu drag vocea actorului în seria „Teleenciclopedia”. Exarhu a subliniat faptul că Mihai Gruia Sandu e o voce de aur a României. „Ar trebui să îi dăm să citească «Sinapsar»”, a sugerat realizatorul. „De ce mă trimiteți la lectură? De acolo vin!”, a răspuns actorul. 

Mai apoi, actorul a povestit câteva episoade haioase din viața sa de artist și a spus și câteva bancuri. 

Mai multe povești din viața lui Mihai Gruia Sandu care, așa cum a punctat Răzvan Exarhu, „nu se pot spune pe post”, puteți descoperi în cel mai recent episod al podcast-ului „Ac De Siguranță”. 

Morning Glory - 18.03.2024 - Mihai Gruia Sandu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:27:51

Morning Glory - 30.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:45

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42