Rock News

REVOLTER lansează single-ul „16”

Trupa metal Revolter anunță lansarea celui mai recent single al său. Piesa, intitulată simplu „16”, se înscrie în stilul energic cu care trupa și-a obișnuit deja fanii.

Single-ul este însoțit de un videoclip care completează perfect intensitatea piesei. Filmat în tonuri de alb și negru, videoclipul surprinde esența piesei și transpune publicul în universul sonor al trupei.

Această lansare reprezintă ultima colaborare a trupei Revolter cu chitaristul David „Pork” Neacșu. În ultimii cinci ani, David a fost un membru important al trupei, iar contribuția sa la realizarea primului album va fi mereu apreciată de colegi săi și de fani.


Trupa Revolter anunță cu entuziasm că este gata să înceapă un nou capitol, plin de creativitate și energie pozitivă, alături de un nou chitarist: Mark Fulop.

„Suntem incredibil de recunoscători pentru zecile de concerte și sutele de momente frumoase pe care le-am trăit cu David și îi dorim multă baftă în proiectele lui viitoare", spune Haris Mureșan. „În același timp, suntem încântați să îi urăm lui Mark bun venit în familia Revolter. Abia așteptăm să ne întâlnim cu fanii noștri în această nouă formulă."

„16” este acum disponibil pe cele mai importante platforme de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial YouTube al trupei.

Acest proiect nu ar fi fost posibil fără ajutorul lui Adrian „Bilă” Uritescu (înregistrări, mix și master la Lowbass5 Studio), Ciprian Giurgiu – Sound Art Studio (videoclip) și al lui Adrian Ban (cover art).