Rock News

Trupa Outflow Anunță Lansarea Noului Videoclip „6/6”

Azi, trupa OUTFLOW din Cluj-Napoca a lansat single-ul ”6/6” împreună cu un videoclip nou-nouț ce va fi disponibil pe YouTube și pe toate platformele de streaming majore.

După succesul single-ului lor anterior, "Spune Tu", care a fost îmbrățișat cu entuziasm de către fani, Outflow aduce în fața ascultătorilor un nou material, marcat de un sound mai dur și mai antrenant. Producția piesei a fost realizată de membrii trupei alături de Bobiță Cătușanu și Gabriel Sucea la studioul Lee Music.


„Piesa ‘6/6’ este specială pentru noi, a fost scrisă destul de spontan dar încă de la început ne-am dat seama că are un potențial foarte mare. Ne-am bucurat când Bobiță Cătușanu ne-a propus să colaborăm în studio-ul său și chiar dacă aveam mai multe piese pe care am fi vrut să le lansăm, am decis că ‘6/6’ este alegerea perfectă pentru colaborarea noastră. Cu siguranță a fost o experiență foarte faină pentru noi, atât în studio cât și la filmările videoclipului”, spune Florin Ciotlăuș, solistul trupei.

Trupa OUTFLOW, din Cluj-Napoca, s-a format în anul 2021 find un proiect tribute Metalica Experience în care băieții cântau exclusiv piesele trupei Metalica. Prima “adunare” a avut loc în cadrul Voltaj Academy din Cluj-Napoca unde Florin, Mircea și Călin erau cursanți. După câteva concerte, trupa a început să compună piese propri și să intre organic în playlist-urile și gusturile oamenilor, astfel find determinați să continue lansarea de piese proprii. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat ,la început, de sound-ul pop-punk, dar odată cu trecerea timpului și cu maturizarea artistică, muzica băieților s-a transpus în pop-rock unde întâlnim sensibilitatea lirică și instrumentală, dar și duritatea unor pasaje din piese unde identitatea originală a trupei își face simțită prezența.