Rock News

Linkin Park a lansat single-ul „Friendly Fire”, cu vocea regretatului Chester Bennington

Piesa este din perioada 2017, a albumului „One More Light”, și conține vocea regretatului solist Chester Bennington. Odată cu lansarea ei, trupa a anunțat și o nouă compilație de piese din perioada 2000 - 2013

Primul indiciu publicat de trupă a venit chiar la începutul acestei săptămâni, urmat de un preview de 30 de secunde cu piesa. Acum, fanii din întreaga lume pot asculta varianta integrală și pot vedea videoclipul piesei nelansată odată cu restul albumului de acum șapte ani. 

Împreună cu noul cântec, Linkin Park a anunțat și o viitoare compilație de piese pe care o va lansa în 12 aprilie. Ea se numește „Papercuts” și va conține o selecție de single-uri din perioada 2000 – 2013. 

În ciuda faptului că membrii supraviețuitori ai Linkin Park nu au cântat împreună în public de la concertul tribut al lui Bennington, după moartea sa din 2017, activitatea trupei nu s-a stins definitiv. Ei și-au petrecut cea mai mare parte a anului 2023 sărbătorind cel de-al doilea album influent al lor, „Meteora”, din 2003, cu o reeditare aniversară, care include piesa „Lost”, nelansată anterior. 

În 2020, trupa a lansat o ediție specială a albumului „Hybrid Theory”, cu ocazia aniversării celor 20 de ani de la debutul lor din 2000,. Conținutul bonus include variante live ale unor piese, plus demo-uri neauzite.