Morning Glory

Cei mai enervanți vecini

Realizatory și Sergiu Floroaia au analizat, în direct la Pro TV, cele mai enervante obiceiuri ale vecinilor. Nimic nu le-a scăpat membrilor echipei „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, de la vecinul care renovează în permanență, până la cel care sparge mingiile copiilor din fața blocului

Vecinii reprezintă unul dintre cele mai discutate subiecte în România. Sunt peste tot, ne deranjează, ne sperie copiii, dar nu putem trăi fără ei. Acesta a fost primul subiect central al dimineții. Realizatory, alături de Sergiu Floroaia, au cules de la ascultătory cele mai enervante obiceiuri ale vecinilor și le-au prezentat poporului în direct la Pro TV.

Desigur, printre categoriile menționate s-au numărat și vecinii care se antrenează pentru olimpiada de șotron, cei care consideră că sâmbăta și duminica, pereții sunt mai moi și, atunci, încep să dea găuri, și, fără dar și poate, vecinii care aruncă tot felul de lucruri pe geam. 

Pentru Răzvan Exarhu, nu e prima dată când vorbește despre întâmplări amuzante cu vecini. Una dintre cele mai bune povești, a relatat-o în cartea sa „Fericirea e un ac de siguranță”.

Luați cartea, chemați un vecin care știe să citească, nu doar să recunoască literele, și căutați acolo povestea „Gămălia”.

Ascultă episodul integral, sub formă de podcast, pe rockfm.ro!

Morning Glory - 23.02.2024 - om la lună LIVE

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:39:14

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07