Morning Glory

Teoriile conspirației sau adevăruri ascunse?

Vine o zi în care trebuie să pui punct minciunilor. Echipa „Morning Glory” l-a chemat azi-dimineață pe expertul Cristi Popesco, pentru a desființa neadevărurile despre lumea în care trăim și pentru a face lumină în misterele istoriei mondiale

De la Mihail Eminovici, nume de cod Mihai Eminescu, la piramide, până la marele inventator maramureșean al laserului din lemn Nicolae Țeslea, toate aceste mistere au fost discutate azi-dimineață la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Cristi Popesco, expertul în istoriile care nu se predau la școală (din motive bine-întemeiate), a venit la emisiune pentru a face lumină o dată pentru totdeauna.

Prima teorie, preferata prietenului emisiunii Sergiu Floroaia, e aceea că pietrele sunt, de fapt, moi, dar se întăresc atunci când te apropii de ele. Nu ar fi imposibil. Există mai multe specii care își modifică forma atunci când te apropii sau le atingi, precum mimoza pudică, planta care își strânge frunzele la atingere. 

„Dar adevăratele conspirații se referă chiar și la vecinii noștri bulgari”, a spus Răzvan Exarhu. E adevărat că bulgarii conduc încet ca să blocheze traficul din România, din pură invidie, dar și noi avem oameni infiltrați acolo. „Mergem să ne facem nevoile la ei, stăm toată vara plecați acolo”, a declarat Cristi Popesco. „Nu degeaba le zice Nisipurile de Aur. Mai au ei și all inclusive, deci mergem și mâncăm tot de acolo. Românii sunt foarte buni la all inclusive. Când ne întoarcem, le stricăm șoselele cu kilogramele în plus”. 

E bine-știut faptul că ni se ascund adevăruri despre identitatea națională, spre exemplu, destinul marelui poet Mihai Eminescu. Lorin Fortuna a declarat că „Mihai Eminescu este viitorul Dumnezeu Tutelar Civilizațional al Civilizației Virtuale Goriliene. El a părăsit Lumea Planetară Superioară a Planetei Terra cu o navă spațială pentru a-și lua în primire funcția supremă. Mihai Eminescu îl înlocuiește pe Menahem Esenianul, al cărui mandat de 2.000 de ani e pe cale să se încheie”. Așa că, români, deșteptați-vă și deschideți ochii! 

Teoria conform căreia piramidele au fost construite de către extratereștri e total eronată. Acestea au fost ridicate de dinozauri. Egiptenii au avut un contract cu aceștia, pe care, ulterior l-au reziliat, după ce proiectul a fost construit greșit. Piramidele trebuiau să fie pătrate, însă, din cauza brațelor scurte ale dinozaurilor, au luat forma pe care o știm astăzi. Nu ajungeau să pună cărămizile cum trebuie. „Sunt dovezi pentru asta. S-a găsit brief-ul”, a susținut Cristi Popesco. 

Cu toții știm mașinile Tesla. Unii dintre noi visează la un astfel de automobil inteligent. Dar puțini știu că fondatorul, Nicolae Țeslea era, de fapt, dac. S-a născut în Maramureș și dădea dovadă de o inteligență rară de mic. Când au venit romanii, Țeslea a inventat fluierul din lemn cu laser pentru a se apăra și pentru a păstra invenția incognito. Mai târziu, a inventat, printre altele, mașini care funcționează pe bază de laser din lemn. Un adevărat erou național. 

Pentru mai multe adevăruri, ascultă episodul de azi, sub formă de podcast, pe rockfm.ro!


Morning Glory - 15.02.2024 - CRISTI POPESCO

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:18:31

Morning Glory - 17.05.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:10:05

Morning Glory - 16.05.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:11

Morning Glory - 15.05.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:44:55