Toulouse Lautrec, concert în Club Quantic

Sâmbătă, 17 februarie, Toulouse Lautrec va urca pe scena Clubului Quantic și va avea ca invitați două trupe în deschidere: Rana și Bad Boiler

În cadrul acestui eveniment, Toulouse Lautrec va aduce publicului în premieră noua lor piesă "Ultratonic", lansată recent pe toate platformele online. 

Data și oră: 17 februarie, începând cu ora 19:00

Locație: Club Quantic

Toulouse Lautrec sunt o amintire a Micului Paris în anii 2000, sunt o fotografie alb-negru a unui cadru de film "back to the future" în care actorul foloseşte o cheie de 16". Toulouse Lautrec au împrumutat din personalitatea pictorului şi au răspândit-o pe undele radiourilor şi pe scenele ţării. Într-o epocă a prefixului "post", Toulouse Lautrec sunt post indie-rock, post-mainstream şi post-underground. Au reuşit să supravieţuiască myspace, youtube, facebook, instagram, spotify şi acum fac faţă inteligenţei artificiale. Ei sunt şi au rămas patru băieţi care cântă la chitări şi la tobe şi se reinventează deja de 14 ani. Au 5 albume, zeci de melodii în topuri, zeci de videoclipuri, nenumărate concerte în circa 7 ţări şi şapte mari, din ce îşi aduc aminte.

Rana - O prezență distinctivă în peisajul rock alternativ

Rana, trupa de rock alternativ melancolic din Pitești, va adăuga note de sensibilitate și intensitate serii. Lansată în toamna anului 2016, Rana a câștigat inimile publicului cu sunetele lor variate, de la alternative rock până la indie-emo rock. Două EP-uri și mai multe single-uri au consolidat poziția trupei în rândul iubitorilor de muzică alternativă.

Bad Boiler - De la garaj la stadion, o trupă fără etichete

Bad Boiler, născută în cartierul instituției prezidențiale, vă va surprinde cu o abordare muzicală fără etichete. Cu origini la festivalul Bazar de Cotroceni, această trupă nu s-a hotărât încă dacă este rock'n'roll sau punk, de garaj sau de stadion. Cu o energie autentică, acești artiști aduc un strop de diversitate în concertul memorabil de la Club Quantic.