Rock News

AC/DC a pornit cronometrul! Sunteți pregătiți?!

După o revenire monumentală la PowerTrip Fest 2023, multe zvonuri despre turneul mondial și o lungă perioadă de așteptare, legendara trupă AC/DC a pornit cronometrul până la una dintre cele mai mari vești din industria rock pe care le vom avea anul acesta. Mesajul lor e simplu și la obiect: „ARE YOU READY?”. Luni dimineață, 12 februarie, vom afla despre ce e vorba...

Misterioasa numărătoare inversă a fost pornită săptămâna aceasta pe website-ul oficial al trupei și a fost distribuită pe rețelele de socializare. Ceasul care se scurge în aceste momente e programat să atingă zero luni, 12 februarie, la 10.00 dimineața (ora României). AC/DC nu a lăsat niciun indiciu despre ce se va întâmpla la finalul cronometrului, însă cred că toți știm la ce să ne așteptăm, mai ales după informațiile care au scăpat în presă în ultimele luni. AC/DC revine cu un nou turneu mondial!

„ARE YOU READY” întreabă teaserul, în timp ce rulează single-ul AC/DC cu același titlu. Piesa provine de la cel de-al doisprezecelea album de studio al trupei din 1990, „The Razors Edge”. 

O mulțime de fani din întreaga lume așteaptă acum cu sufletul la gură să afle vestea cea mare și să își revadă trupa preferată. Lucru de înțeles, ținând cont că AC/DC a cântat doar o singură dată live în ultimii șapte ani, la festivalul PowerTrip, din California, anul trecut. 


Mai multe zvonuri despre posibila lor revenire au ieșit în presa internațională în ultimele luni. Printre acestea e și faptul că ei ar putea pleca la drum cu un nou basist, asta deoarece Cliff Williams nu își dorește să mai plece într-un turneu atât de solicitant fizic. Cât despre posibile date în care aceștia ar putea concerta, în luna noiembrie a anului trecut, primarul din Munchen a divulgat accidental că AC/DC va concerta în orașul german pe data de 12 iunie 2024. Ulterior, patru noi posibile show-uri ale trupei au fost făcute publice pentru luna septembrie 2024, de data aceasta în Brazilia. Printre cele patru e inclusă și prezența australienilor la festivalul Rock In Rio.

Rămâne de văzut ce va anunța trupa în mod oficial, când ceasul va atinge zero, luni dimineața, la ora 10.00.