„Altar 33 Years Anniversary”, alături de membri din anii '90 și cei actuali

Pe 10 februarie sunteți așteptați la Cluj, în FORM SPACE, cu un mega-concert aniversar marca ALTAR. Sărbătorim 33 de ani de atitudine și istorie rock alături de o trupă legendară, mai vie ca oricând. Îi veți putea vedea live, în premieră pe aceeași scenă, atât pe extratereștrii care au scris istoria începuturilor ALTAR în anii '90, cât și pe galacticii care continua saga formației în 2024.

Arhivă: Altar 1995.


Fondată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și a aparițiilor scenice efervescente. 

În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată drept cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock  autohtone de după anii '90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații  cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai apreciate și îndrăgite  trupe rock din România.

Arhivă: Altar 2024.