Rock News

Trupa Claro Que No lansează single-ul de debut „Lose Control"

Noul combo alt-rock este format dintr-un mix multinațional de muzicieni din scena bucureșteană. Claro Que No din România a lansat single-ului lor de debut „Lose Control" pe 2 februarie și e disponibil acum pe toate platformele de streaming

Claro Que No (însemnând „Desigur că nu" în spaniolă) este un nou combo alt-rock din București, România, care oferă un amestec de ștrengarii muzicale grele și adevăruri incomode, format dintr-un ansamblu multinațional de muzicieni experimentați cu o dragoste comună pentru un sound rock fresh și inspirații culese din întregul spectru de genuri muzicale.

Membrii trupei sunt deja bine cunoscuți pe scena live bucureșteană și și-au mai împrumutat talentele lor multor trupe consacrate, dintr-o varietate de zone ale scenei muzicale locale, precum Byron, Irina Rimes, EMAA, Spike sau Valeria Stoica, pentru a numi doar câteva dintre ele. 

Single-ul lor de debut, „Lose Control", este un statement de debut ancorat în powerhouse dance rock.. Liniile muzicale care ispitesc și prind din prima, combinate cu stări viscerale și versuri care îl pun pe ascultător în cel mai vulnerabil colt, toate acestea definesc un sound care este condimentat simultan cu picanterii din bucătăria trupelor precum Queens of the Stone Age, Muse sau Royal Blood.


Intrând în detaliile declinului unei relații care e cauzat de reținerea sentimentelor și stărilor adevărate, piesa folosește în videoclipul care o însoțește analogia unui joc de poker pentru a o ilustra la nivel vizual, realizat cu multă iscusință de regizorul emergent George-Andrei Ilie. 

Single-ul „Lose Control" este acum disponibil pe toate platformele de streaming. Produsă chiar de trupă, piesa a fost mixată de Adrian „Bila" Uritescu la Lowbass5 Studio din România și masterizată de Graeme Lynch la Two Zero Nine din Liverpool, Anglia.

Trupa Claro Que No este formată din Dany Serrano (voce, chitare), Andrey Baydin (chitară principală) și Andrei Ilie (tobe).

Această piesă este doar începutul unei călătorii prin vârfurile, văile și gropile fără fund ale explorării creative, pe parcursul căreia noii tăi trupeți preferați se inspiră din bogăția experienței lor variate, din setea de adevăr și din dorința de autoperfecționare, croindu-și drum și către urechile tale. Și sunt mai aproape decât crezi.