Morning Glory

E atât de frig încât...

Cu toate că a fost ger azi-dimineață, gloryoșii nu au dat înapoi de la misiunea lor săptămânală, de a distruge Pro TV-ul din interior. Complicele a fost, cum nu se putea mai bine, Sergiu Floroaia. Înainte de a-și duce planul la bun sfârșit, totuși, l-au primit în studio pe Micutzu, cu care au vorbit despre filmul „Klaus & Barroso”

Micutzu, sau, pentru apropiați, Cosmin Nedelcu a fost primul invitat al dimineții. Și cum dimineața e important să ne informăm despre ce se mai petrece în lume, Răzvan Exarhu a adus în discuție o știre deosebită, din Anglia, al cărui titlu sună așa, pe protv.ro: „Cinci papagali de la Zoo au fost mutați într-un țarc închis după ce au început să înjure vizitatorii”. Știrea a servit ca un bun început de conversație, pentru a afla de ce naiba nu sunt înjurături în noul film „Klaus & Barosso”. 

„Se întorc înjurăturile în mormânt...”, a reacționat Micutzu la știrea dimineții. 

Răzvan a dorit să afle, în primul rând, dacă lipsa de vocabular vulgar a fost intenționată. Invitatul a povestit că au dorit să facă un film lipsit de cuvinte obscene și că au scris scenariul întocmai. „Și nu v-a venit deloc să înjurați în timp ce îl scriați?”, a întrebat realizatorul. Se pare că sarcina nu a fost una grea pentru echipa de scriitori, ci un prilej de a-și exersa creativitatea. „Ne-am dorit un film fără înjurături, cu glume curate. Nu sunt cuvinte urâte în el, doar sugerate”, a explicat comediantul. 

Realizatorii filmului se gândesc deja, ipotetic, la o versiune dublată a filmului. „Macanache ar merge”, a susținut Răzvan. „Noi ne gândeam la Irina Margareta Nistor”, a răspuns invitatul. În orice caz, filmul rămâne unul cuminte, asta și din cauza reacțiilor la numărul record de înjurături din filmul „Taximetriști”. „Puteți veni liniștiți și cu odraslele”, i-a îndemnat Micutzu pe ascultători. „Și pe ăia mici! Adică pe bunicii voștri”, a adăugat Exarhu. 

Morning Glory, Morning Glory, dârdâie ascultătory!

Zilele trecute a fost într-adevăr foarte frig. Așa cum a spus Exarhu, „iarna nu mai e un anotimp, a devenit o nedreptate. E o formă de injustiție față de gleznele noastre”. Așa că, împreună cu Sergiu Floroaia, gloryoșii au cules cele mai bune răspunsuri de la ascultătory, după ce i-au rugat să completeze propoziția „E atât de frig încât...”, și le-au menționat în direct la Pro TV. 

- E atât de frig încât, ca să bei cu paiul, trebuie să faci copcă la pahar.

- E atât de frig încât Cheluțu nu mai înoată, ci face patinaj artistic.

- E atât de frig încât majoritatea eschimoșilor și-au băgat pinguinii de companie în casă

- E atât de frig încât am servit trei felii de lapte la micul dejun.

- E atât de frig încât am ciobit un dinte în supă.

- E atât de frig încât hipsterii poartă fular la glezne.

- E atât de frig încât nu mai calci în ceva, ci te împiedici.

- E atât de frig încât studenții și-au înghețat anul.

- E atât de frig încât ardelenii se grăbesc.

Ascultați episodul integral, sub formă de podcast, pe rockfm.ro!


Morning Glory - 26.01.2024 - Micutzu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:48

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07